ÄIDIN TREENI VAUVAN KANSSA

Äidin treeni, jossa vauva voi olla mukana. Treeni sisältää 45min tehokasta lämmittelyä ja lihaskunto-osuuden, jossa vahvistetaan lihaksia, joita halutaan vahvistaa synnytyksen jälkeen turvallisesti. Keskitymme pääosin vatsa- ja pakaratreeniin, mutta perinteisiä vatsoja emme tee ollenkaan. Harjoittelemme yhdessä vahvistamaan syviä lihaksia, joita on turvallisia tehdä, vaikka vatsalihakset eivät olisi vielä palaituneetkaan raskauden jälkeen.

Voit tulla ryhmään mukaan jälkitarkastuksen jälkeen. Ryhmässä saat treenin lisäksi hyvän mielen ja tapaat muita äitejä, joilla on sama elämänvaihe menossa.

Ajankohta: Kysy alkavasta kurssista sähköpostilla emilia(ät)mamatreeni.fi

Paikka: Villa Syli – Kankurinkuja 5, 06100 Porvoo

Hinta: 170€ / 10 kertaa

Ilmottaudu tai kysy lisätietoja

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

12 + 3 =

Ilmoittautuminen

Ilmottaudu alkaville kursseille yhteydenottolomakkeella. Voit myös kysyä / ottaa yhteyttä samalla lomakkeella sinua kiinnostavasta valmennuksesta. Kurssi laskutetaan vasta kun kurssi on alkanut. Voit myös aina lähettää sähköpostia tai soittaa.

Huom! Useimmille kursseilleni voi tulla myös kesken kauden jos ryhmässä on tilaa, joten jos kurssi on jo alkanut niin kannattaa silti kysyä. Mikäli kurssi on täynnä ja kysyntää uudelle ryhmälle, niin se voidaan aloittaa ilman erillistä ilmoitusta kotisivuilla.

Emilia Ek

Sähköposti: emilia(ät)mamatreeni.fi
Puh. 044 2100 681

Share This