ÄIDIN TEHOTREENI

Äidin tehotreeni on pienryhmävalmennus, jossa saat turvallista ja tehokasta treeniä ja ammattitaitoista ohjausta synnytyksestä palautumisen jälkeen. Ryhmä on tarkoitettu äideille, joiden synnytyksestä on kulunut aikaa vähintään 5kk.

Valmennuksen aikana tulemme tekemään monipuolisia lihaskuntoa ylläpitäviä ja vahvistavia harjoitteita koko keholle, unohtamatta tärkeää lantionpohjalihasten supertreeniä. Teemme kuntoa kohottavia erilaisia harjoituksia joissa syke saa nousta ja hiki virrata. Pääsääntöisesti teemme treenit omankehon painoilla, mutta myös välineitä on luvassa, jolla lisätään treenin monipuolisuutta.

Valmennuksessa tullaan kiinnittämään erityistä huomiota syvien lihasten tekniikoihin, jonka avulla opit tekemään liikkeet oikein. Jokaisella valmennus kerralla on oma teema ja harjoitukset vaihtelevat sennmukaisesti. Valmennuksen tavoitteena on antaa mahdollisimman paljon vinkkejä omaan harjoitteluun, lisätä motivaatiota liikuntaa kohtaan ja opettaa tekemään harjoitteet oikein ja tehokkaasti. Turvallinen liikunta ja palautuminen synnytyksen jälkeen on tärkeää koko loppuelämääsi ajatellen.

Ajankohta: Kysy alkavasta kurssista sähköpostilla emilia(ät)mamatreeni.fi

Paikka: Villa Syli – Kankurinkuja 5, 06100 Porvoo

Hinta: 180€ / 12 kertaa 70 min

Ilmottaudu tai kysy lisätietoja

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

7 + 15 =

Ilmoittautuminen

Ilmottaudu alkaville kursseille yhteydenottolomakkeella. Voit myös kysyä / ottaa yhteyttä samalla lomakkeella sinua kiinnostavasta valmennuksesta. Kurssi laskutetaan vasta kun kurssi on alkanut. Voit myös aina lähettää sähköpostia tai soittaa.

Huom! Useimmille kursseilleni voi tulla myös kesken kauden jos ryhmässä on tilaa, joten jos kurssi on jo alkanut niin kannattaa silti kysyä. Mikäli kurssi on täynnä ja kysyntää uudelle ryhmälle, niin se voidaan aloittaa ilman erillistä ilmoitusta kotisivuilla.

Emilia Ek

Sähköposti: emilia(ät)mamatreeni.fi
Puh. 044 2100 681

Share This