PALAUDU SYNNYTYKSESTÄ TURVALLISESTI

Tiedätkö miten liikkua synnytyksen jälkeen turvallisesti? Mietitkö, ovatko vatsalihakset vielä palautuneet? Milloin voi aloittaa liikkumisen, ja millä harjoituksilla tuetaan kehon palautumista raskauden ja synnytyksen jälkeen?
Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin saat vastaukset tällä kurssilla.

Kurssi on tarkoitettu kaikille synnytyksestä palautuville äideille, jotka haluavat pitää kehostaan hyvää huolta ja palautua turvallisesti synnytyksestä. Kurssilla teemme lantionpohjalihasten harjoituksia, vahvistamme syviä selkä- ja vatsalihaksia, sekä venytellään ja rentoudutaan. Kurssille voi osallistua 4-6 viikkoa synnytyksen jälkeen, tai vaikka synnytyksestä on kulunut jo pidempikin aika.

Kurssin jälkeen opit tunnistamaan lantionpohjalihakset ja opit tekemään monipuolisia harjoituksia myös itsenäisesti. Tiedät miten ja minkälaisia lihaskkuntoliikkeitä tulee tehdä, jotta kehosi vahvistuu ja palaudut raskauden jälkeisistä muutoksista. Yhdessä oppiminen ja vertaistuki tuovat ihanan lisän ja lämminhenkisen ilmapiirin, jossa on turvallista olla äiti ja nainen.

Ajankohta: Kysy alkavasta kurssista sähköpostilla emilia(ät)mamatreeni.fi

Paikka: Villa Syli – Kankurinkuja 5, 06100 Porvoo

Hinta: 198€ / 6 kertaa 75 min.

Ilmottaudu tai kysy lisätietoja

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

1 + 12 =

Ilmoittautuminen

Ilmottaudu alkaville kursseille yhteydenottolomakkeella. Voit myös kysyä / ottaa yhteyttä samalla lomakkeella sinua kiinnostavasta valmennuksesta. Kurssi laskutetaan vasta kun kurssi on alkanut. Voit myös aina lähettää sähköpostia tai soittaa.

Huom! Useimmille kursseilleni voi tulla myös kesken kauden jos ryhmässä on tilaa, joten jos kurssi on jo alkanut niin kannattaa silti kysyä. Mikäli kurssi on täynnä ja kysyntää uudelle ryhmälle, niin se voidaan aloittaa ilman erillistä ilmoitusta kotisivuilla.

Emilia Ek

Sähköposti: emilia(ät)mamatreeni.fi
Puh. 044 2100 681

Share This