Muutama viikko sitten alkoi Äidin treeni, kurssi jossa vauvat pääsevät mukaan jumppailemaan äidin kanssa. Kurssilla jumppailee siis nyt 3-9kk vauvojen äitejä ja tietysti ne ihanat vauvat. Keskiviikot on siis mun jumppa/valmennus päiviä eli olen koko päivän vapaalla oikeista kätilön töistä. Kurssien ohjaaminen on ihanaa vastapainoa taas hoitotyölle, vaikka hoitotyötähän se kurssien ohjaaminenkin toisaalta on. Valmennuksessa ja kursseilla on upeeta saada jakaa tietoa, jolla oikeasti pystyn vaikuttamaan äitien hyvinvointiin ja sitä kautta myös vauvojen.

Pitämissäni ryhmissä on ollut aina lämminhenkinen fiilis. Olen välillä miettinyt sitä, että mikä niissä ryhmissä on niin ainutlaatuista, koska ne ryhmät mitä olen ohjannut raskaana oleville ja synnyttäneille naisille, on energialtaan aina hyvin sensitiivisiä ja rakkaudellisia. Uskon sen johtuvan siitä, että nainen on raskaana ja synnytyksen jälkeen hyvin avoin ja herkkä ennen kaikkea itselleen ja omille tunteilleen. Silloin useimmat naiset tulevat tietoisemmaksi omasta fyysisyydestä, mutta myös henkisestä puolesta, ja juuri tässä minä koen olevani parhaimmillani, kun saan auttaa ja ohjata äitejä tässä tärkeässä elämänvaiheessa.

Villa syli jossa pidän kurssit on myös tunnelmaltaan ihanan lämmin ja luo kursseille kauniit puitteet. Minulle myös esteettisyys on tärkeää, pidän kauneudesta ja siitä, että on siistiä. Rakastan syksyn tunnelmaa, kun saa sytyttää kynttilöitä ja laittaa villasukat jalkaan. Tällaista tunnelmaa tarjoilee siis Villa Syli. Kurssit ovat aina myös pienryhmiä, maksimissaan 7 hlö/per ryhmä ja se takaa sen, että voin antaa laadukasta ohjausta kaikille osallistujille.

 

Äidin hyvinvointi on koko perheen PLUSSA

 

 

Syksyssä on aina jotain kiehtovaa, kun alkaa uudet harrastukset ja kaikki alkaa ikäänkuin alusta. Arjesta voi tehdä myös oman näköistä luksusta. Mulle arjen luksus on sitä, että voin käydä lounaalla välillä ystävien kanssa, tai odottaa viikoittaista omaa harrastusta, tai että herään aamulla, ja ulkona on ihanan raikas syysilma ja voin lähteä vielä lenkille ennen kun olen menossa iltavuoroon töihin. Arjen luksusta on myös saada hemmotella mun perhettä tekemällä hyvää ruokaa ja että me kaikki syödään yhdessä. Kolmivuorotyötä tehdessä se ei ole aina itsestäänselvää.

Kommentoi alle mikä on sun arjen luksusta? 🙂

-Emiia

 

Share This