Onneksi kesää on vielä jäljellä, mutta nyt on hyvä aika alkaa suuntaamaan katseita myös syksyn alkaviin kursseihin.

 

Kesä on mennyt vauhdilla, mutta onneksi sitä on vielä muutama viikko jäljellä ennen kun koulut taas käynnistävät arjen alkaneeksi. Kesästä huolimatta katse suuntaa kuitenkin jo syksyyn ja uusiin alkaviin kursseihin, jotka käynnistyvät pian. Ihanaa kun arki alkaa taas rullaamaan. On tärkeää oman jaksamisen kannalta löytää töiden lomaan jotain mielekästä puuhaa harrastuksista ja ihmisistä, joiden kanssa voi tehdä omasta arjesta mielekästä. Piristystä arjen alkamiseen voi saada vaikka siitä, että käy vähän shoppailemassa syksyksi uutta treenivaatetta motivoidakseen itseä taas liikkumaan kesän löhöilyn jälkeen, tai voi asettaa tavoitteita joihin haluaa pyrkiä tulevana syksynä, tai vaikka saada uutta intoa kokeilemalla jotain ihan uutta harrastusta, joka on saattanut olla haaveissa jo pitkään. Syksy on ihan jees! Ei siis pidä lannistua vaikka lomat loppuu.

Mun kesä on ollut enimmäkseen työn tekoa Naistenklinikalla uunituoreiden vauvojen ja perheiden parissa, mutta olen saanut myös lomailla muutaman viikon perheeni kanssa. Koska kätilön työ on kuitenkin suurimmaksi osaksi vuorotyötä, niin olen saanut nauttia myös pitkistä vapaista yövuorojen jälkeen, joka on tuonut enemmän loman tuntua vaikkei lomaa olisikaan.

Odotan innolla jo alkavaa syksyä ja sitä, että pääsen taas ohjaamaan tunteja. Kursseilleni ovat tervetulleita kaikki raskaana olevat äidit, äiti-vauvaparit ja äidit jotka haluavat treenata ilman vauvaa, tai lahkeessa roikkuvaa taaperoa. Treenit joita tulen ohjaamaan elokuusta lähtien, ovat turvallisia raskauden jokaisessa vaiheessa ja synnytyksen jälkeen. Teemme yhdessä harjoitteita, jotka valmentaa synnytykseen, sekä auttaa äitejä myös palautumaan synnytyksen jälkeen turvallisesti, mutta tehokkaasti. Jokaisella kurssilla on ollut aina ihana lämminhenkinen ilmapiiri, ja on ollut upeaa huomata kuinka kurssien aikana on muodostunut läheisiä ystävyys suhteita myös kurssilaisten kesken. Ehkä tähän ainutlaatuiseen ilmapiiriin on syynä se, että kaikkia kurssilaisia yhdistää samanlainen elämänvaihe.

Ohjaan kaikki kurssit Kulosaaren Mommy&Me:ssä, jonne on helppo tulla metrolla tai autolla. Autopaikka löytyy aina ja metrolta kävelee 50m suoraan paikan päälle. Mommy & Me keskus on sisustettu kauniisti ja tilat ovat siistit ja valoisat. Ryhmät ovat aina pienryhmiä, eli otan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä kuhunkin ryhmään 6-10 äitiä. Näin pystyn  takaamaan sen, että voin tarjota yksilöllistä ja laadukasta ohjausta jokaiselle kurssilaiselle.

Odotan innolla alkavia kursseja, uusia ja vanhoja asiakkaita, joille saan tarjota kaiken sen tiedon mitä minulla on annettavana raskauteen, synnytykseen ja sen jälkeiseen elämään liikuntaan ja vauva-arkeen liittyen. Olet siis lämpimästi tervetullut mukaan ja jos sinulle tulee kursseista jotain kysyttävää, niin laita minulle rohkeasti s-postia, niin pyrin vastaamaan posteihin mahdollisimman pian 🙂

 

 

Kesäisin terveisin,
Emilia

Share This