Liikunta ja hyvinvointi on intohimoni

Olen Emilia Ek – kätilö ja liikunta-alan yrittäjä. Liikunta on ollut intohimoni ja osa elämää jo lapsesta asti. 
Olen harrastanut monipuolisesti eri lajeja, mutta tanssi on ollut aina lähellä sydäntäni. Valmistuin kätilöksi Helsingin Ammattikorkeakoulusta vuonna 2008. Ryhmäliikuntaa aloin ohjaamaan vuonna 1999, kun kävin FISAF aerobic-ohjaaja koulutuksen. Siitä asti olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja eri ikäisille naisille.

Valmistumiseni jälkeen olin kätilönä Naistenklinikalla useamman vuoden. Aloin unelmoimaan siitä, että saisin yhdistettyä kätilöntyön ja liikunnan ohjaamisen jotenkin toisiinsa. Oli valtava sydämen palo luoda jotain ihan uutta. Mietin synnytyssalissa työskennellessä monesti sitä, että synnytysasennot ovat todella fyysisiä. Harva nainen on koskaan aikaisemmin ollut vastaavissa asennoissa ennen ensimmäistä synnytystään. Jos nainen pääsisi treenaamaan synnytysasentoja ennen synnytystä säännöllisesti, sekä oppisi tietoisesti käyttämään lantionpohjalihaksia, olisi hänellä paremmat valmiudet tulevassa synnytyksessä. Halusin tuoda kokemukseni käytäntöön ja valmentaa naisia tässä tärkeässä elämän vaiheessa, tuomalla synnytykseen valmentautumisen mukaan ryhmäliikuntaan. Bailamama terveysliikunta konsepti saikin alkunsa tästä sydämen palosta. Tällä hetkellä tunneille pääsee ympäri Suomen ja Bailamama.fi ohjaajia on koulutettu jo liki 300.

Tällä hetkellä ohjaan erilaisia ryhmäliikunta tunteja, sekä otan vastaan äitejä ja vauvoja Porvoon Lääkärikeskuksessa. 
Ohjaan äitejä imetyksessä, vauvan hoidossa, raskauden jälkeisessä palautumisessa, sekä valmennan perheitä myös tulevaan synnytykseen.

Olen myös äiti kahdelle teini-ikäiselle tyttärelle. Lasten ollessa pieniä halusin olla täydellinen äiti ja muistan, kuinka äitiys oli välillä yhtä suorittamista. Vuosien ja kokemuksen myötä omat odotukset itseä kohtaan ovat onneksi höllentyneet. Enää ei tarvitse olla täydellinen, riittää että on. Olen huomannut, että tärkeintä on se, miltä omassa sydämessä milloinkin tuntuu. Se toimii myös hyvänä kompassina äitiydessä. Vanhemmuus on kasvua läpi elämän ja suurimpina opettajina toimivat omat lapset.

-Emilia

Yhteys

Tmi Kätilö Emilia Ek

Sähköposti: emilia(ät)mamatreeni.fi
Puh. 044 2100 681

Ilmottaudu tai kysy lisätietoja

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

13 + 11 =

Share This